La segona part de 'Creed: La leyenda de Rocky', entre les estrenes de cinema de la setmana


  • Comparteix:

Michael B. Jordan i Sylvester Stallone a 'Creed II: La leyenda de Rocky' / Foto: ACN

Michael B. Jordan i Sylvester Stallone a 'Creed II: La leyenda de Rocky' / Foto: ACN

Michael B. Jordan i Sylvester Stallone tornen a la pantalla gran amb la continuació de 'Creed: La leyenda de Rocky'. Aterra a Yelmo Cines 'Creed II: La leyenda de Rocky', on veurem com el boxejador Adonis Creed s'haurà d'enfrontar a un rival vinculat amb el passat de la seva família. Aquest divendres també s'estrena a les sales del centre comercial la comèdia 'Familia al instante', protagonitzada per Mark Wahlberg i Rose Byrne.

'Creed II: La leyenda de Rocky'
Es tracta de la segona entrega de la saga 'Creed. La leyenda de Rocky' dirigida aquesta vegada per Steven Caple Jr i protagonitzada de nou per Michael B. Jordan i Sylvester Stallone. En aquesta ocasió, el boxejador Adonis Creed haurà de repartir el seu temps entre les obligacions personals i l'entrenament per al pròxim combat. Adonis s'enfronta al repte de la seva vida. Haurà de combatre contra el fill d'Ivan Drago, l'home que va matar el seu pare, Apollo Creed, al ring, fet que encara intensificarà més la seva situació. Rocky Balboa estarà al seu costat. Tots dos es preguntaran si val la pena lluitar, a la vegada que descobreixen que no hi ha res més important que la família.



'Familia al instante'
Per a aquesta comèdia, el director Sean Anders compta amb Mark Wahbler i amb l'actriu Rose Byrne. Es posen a la pell de Pete i Ellie, una jove parella que decideix fer créixer la seva família i adoptar als germans Lita, Juan y Lizzy. L'arribada dels tres nens obligarà a la parella a aprendre què significa ser pares de la manera més divertida.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.