Els infants de Sant Cugat demostren que el hip-hop ha arribat per quedar-se

La 6a Trobada de Dansa hip-hop ha congregat prop de 200 alumnes al pav 3 de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

Que el hip-hop cada vegada té més adeptes a Sant Cugat és un fet s'ha pogut constatar a la 6a Trobada Local de Dansa Hip-Hop celebrada aquest dissabte al pav 3 de la Rambla del Celler. Una desena de grups d'infants de tercer a sisè de primària han demostrat els seus dots en aquesta dansa urbana. La trobada és una proposta organitzada per l'Ajuntament de Sant Cugat, a través del programa d'esport escolar que organitza l'Oficina Municipal d'Esports per a Tothom (OMET).

Els pares, des de la grada, animaven els nens i nenes que han sortit a la pista a donar-ho tot. 'La Trobada Local de Dansa Hip-Hop va néixer perquè els nens i nenes poguessin lluir els balls que han estat preparant sense preocupar-se per la durada', ha explicat el coordinador de hip-hop de l'OMET, Xavier Gàlvez.

El pavelló ha vibrat al ritme de la música de Lola Índigo, Álvaro Soler, Bruno Mars i J. Balvin, entre d'altres. 'Els alumnes hi posen ganes i il·lusió', ha remarcat la professora de hip-hop Júlia Ybargüengoitia. Després de sis edicions que ja compten amb prop de 200 participants queda palès que el hip-hop triomfa entre l'oferta d'activitats extraescolars.




Xavier Gálvez

Després de sis anys celebrant aquesta trobada fem un balanç molt positiu. Cada cop hi ha més escoles que hi participen.

Júlia Ybargüengiotia

Estem assajant des de l'octubre. Els nens posen moltes ganes a les classes i ens ho passem molt bé mentre fem esport.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.