On l'amor s'acaba i comença la guerra

Marull i Derqui estrenen a Sant Cugat 'La dansa de la venjança'


  • Comparteix:

Laia Marull i Pablo Derqui es posen a la pell de la Clàudia i en Roger, una parella que després d'haver-se estimat molt comença una guerra pel seu fill. Aquest és el punt de partida de 'La dansa de la venjança' un text de Jordi Casanovas dirigit per Pere Riera on queda palès que 'de l'amor a l'odi hi ha un pas'. El Teatre-Auditori ha estat l'escollit per a l'estrena del muntatge aquest divendres a les nou del vespre i dissabte en una doble sessió: a les sis i a les nou.

Després d'aquell 'Hedda Gabler', també al teatre santcugatenc, Derqui i Marull tornen a veure's les cares a l'escenari. La tres vegades guanyadora del Goya i un dels intèrprets més televisius del moment, acompanyats del director, Pere Riera, han passat aquest dilluns pel Cafè Auditori per presentar el muntatge al públic santcugatenc i 'començar a assajar'.

Els protagonistes de l'obra no només són Marull i Derqui. Hi ha 'un tercer personatge, el fill pel qual es barallen i que sense aparèixer està present', ha matisat el director. Sobre la idea de portar a l'escenari una obra aliena, Riera admet haver sentit alguna 'reticència' tot i que Marull ha defensat els 'punts de vista' que tots tres han donat al text fins a fer-lo seu.

Els dos intèrprets han remarcat l'aventura que ha suposat submergir-se en la història. Ella, una dona 'amb problemes psicològics', explica Marull, en una història 'que s'ha de descobrir' a mesura que avancen els esdeveniments. Per a Derqui ha estat un viatge 'a la part més fosca de l'individu' en una etapa vital crucial, com pot ser un divorci.

Estrenar la peça a Sant Cugat abans que a Barcelona no ha suposat cap tipus de problema. 'Al contrari', Pere Riera ho celebra: 'El Teatre-Auditori és una extensió molt propera al circuit barceloní'.








Laia Marull

Hem d'anar descobrint de mica en mica aquests personatges i sobretot els detalls de les relacions entre ells.

Pablo Derqui

És una obra dura però és una obra que parla de tots nosaltres. Entra en un moment difícil com és una separació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.