Jordi Sánchez i Sílvia Abril protagonitzen una de les estrenes cinematogràfiques d'avui


  • Comparteix:

Jordi Sánchez i Sílvia Abril a 'Bajo el mismo techo' / Foto: ACN

Jordi Sánchez i Sílvia Abril a 'Bajo el mismo techo' / Foto: ACN

És divendres i les cartelleres dels cinemes de Sant Cugat s'actualitzen amb noves pel·lícules. Yelmo Cines i Cinemes Sant Cugat projecten des d'avui la comèdia espanyola 'Bajo el mismo techo', protagonitzada per Jordi Sánchez i Sílvia Abril, i la nova aventura de Goku i Vegeta a la cinta d'animació 'Dragon Ball Super: Broly'. A més, les sales del centre comercial estrenen la pel·lícula biogràfica i basada en fets reals, 'Green Book', sobre una guia que utilitzaven els afroamericans per viatjar pels Estats Units als anys 60.

ESCOLTA-HO

'Bajo el mismo techo'
Jordi Sánchez i Sílvia Abril es posen a la pell de l'Adrián i la Nadia, una parella que ha decidit divorciar-se després d'anys junts. Arribat el moment de la separació, s'adonen que cap dels dos es pot permetre abandonar el xalet que havien comprat, del qual segueixen pagant hipoteca i que, a més, no troben cap comprador. Els dos protagonistes es veuen obligats a seguir convivint junts i declarant-se la guerra. És una comèdia espanyola dirigida per Juana Macías que compta amb un repartiment completat per Cristina Castaño, Álvaro Cervantes i Daniel Guzmán.



'Green Book'
Ambientada als Estats Units als anys 60. Tony Lip (Viggo Mortensen) és un italoamericà rude i ple de prejudicis que comença a treballar com a conductor del pianista afroamericà Dr. Don Shirley (Mahershala Ali). Lip ha de portar a Shirley de concert en concert per la gira que recórrer els estats més conservadors del sud del país. Lip acompanyarà i protegirà al pianista durant la gira i es guiaran per 'El libro verde', un llibret amb els allotjaments dels estats en què els ciutadans negres podien passar la nit sense problemes. Els protagonistes hauran de fer front al racisme i als prejudicis deixant de banda les diferències i forjant una amistat que els ajudarà a sobreviure i prosperar en el que serà el viatge de la seva vida. La pel·lícula, dirigida per Peter Farrelly, està inspirada en la vida real de Tony Lip



'Dragon Ball Super: Broly'
En aquesta nova pel·lícula de l'univers 'Bola de Drac', Goku i Vegeta s'hauran d'enfrontar a un nou enemic. Mentre la Terra gaudeix en pau la celebració del Torneig del Poder, arriba Broly, un supersayan amb un poder mai vist. Goku i Vegeta mai abans s'havien enfrontat a un lluitador com ell. Sota el guió d'Akira Toriyama, el creador original de 'Bola de Drac', Tatsuya Nagamine dirigeix aquesta nova entrega.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.