Les '25 il·lusions' del Mag Lari arriben aquest cap de setmana al Teatre-Auditori

El mag celebra 25 anys sobre els escenaris amb un xou trepidant


  • Comparteix:

El Mag Lari oferirà quatre funcions al llarg del cap de setmana / Foto: Mag Lari

El Mag Lari oferirà quatre funcions al llarg del cap de setmana / Foto: Mag Lari

'25 il·lusions' és l'espectacle amb què el Mag Lari celebra un quart de segle als escenaris. L'il·lusionista visita el Teatre-Auditori aquest cap de setmana amb dues sessions per dia: dissabte, a les sis i a les nou del vespre; i diumenge, a les dotze del migdia i les sis de la tarda. En aquest espectacle el Mag Lari recupera els números de màgia més emblemàtics i incorpora deu més de nova creació.

Després de passar per l'Auditori amb 'Dolce Vita', Lari torna a Sant Cugat amb un muntatge que resumeix el bo i millor de la seva carrera. Números d'escapisme, escenes de terror i un final impactant seran les grans il·lusions d'aquest espectacle que resumeix tota una vida dedicada a la màgia.

El mag no estarà sol a l'escenari, ja que l'acompanyaran cinc ballarins que, juntament amb un gran desplegament d'efectes audiovisuals, faran de '25 il·lusions' un xou trepidant. Tot plegat dura una hora i mitja i està recomanat per a tots els públics.

El Mag Lari
Josep Maria Lari, conegut popularment com a Mag Lari, va començar la seva carrera el 1992. Tot i tenir estudis de filologia catalana, el barceloní va decidir dedicar-se a la seva passió. Un decisió que no li ha anat del tot malament perquè la seva trajectòria l'avala com un dels mags amb més prestigi internacional. A més, a seva coneguda admiració per Michael Jackson li ha valgut el títol d'un dels millors col·leccionistes de peces del creador del 'moonwalker'.


Mag Lari

Jo vaig començar quan hi havia el Màgic Andreu i sempre aspires amb poder triomfar. Tot ha estat molt gradual i he anat fent mica en mica. Ara, quan veig la feina feta, estic orgullós.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.