El Teatre-Auditori rebrà un premi Enderrock pels seus 25 anys

Els grups amb representació santcugatenca Doctor Prats, Buhos i Els Pets també opten a guardons


Temes relacionats

Els 25 anys del Teatre-Auditori, documentats per Cugat.cat (27/nov/18)


  • Comparteix:

El director del teatre, Pep Tugues, el quart per la dreta, a la fila superior, amb altres guardonats / Foto: Enderrock

El director del teatre, Pep Tugues, el quart per la dreta, a la fila superior, amb altres guardonats / Foto: Enderrock

Els Premis Enderrock 2019 reconeixeran el Teatre-Auditori pels seus 25 anys en l'apartat de reconeixement a la indústria musical. La gala dels Premis Enderrock se celebrarà el 28 de febrer a l'Auditori de Girona. Aquest dimecres també s'han conegut els nominats que han passat la segona volta de la votació popular: en la cursa s'han mantingut Doctor Prats, Buhos i Els Pets, tots amb membres de Sant Cugat. Han caigut Pavvla, Coetus i Corrandes són Corrandes.


Reconeixements a la indústria musical
Els organitzadors han reconegut l'equipament dirigit per Pep Tugues per 'consolidar un model exemplar de gestió i programació' i per fer possible el Petits Camaleons com a festival pioner de música per a tota la família.

La regidora de Cultura, Sílvia Solanellas, ha posat en valor la tasca de gestió del Teatre-Auditori com a motiu per rebre el guardó. Solanellas també ha remarcat la idea que va tenir l'alcalde Joan Aymerich per posar en marxa l'equipament i la contribució que, des de llavors, hi han fet la resta d'alcaldes i alcaldesses en la promoció de la cultura.

Nominats amb membres santcugatencs

  • Doctor Prats: El santcugatenc Oriol Cors a la bateria forma part de la banda, que ha aconseguit quatre nominacions. Està nominat als premis de millor artista en directe, millor disc pop-rock per 'Venim de lluny', millor videoclip per 'Caminem lluny' i millor cançó pop-rock amb 'Caminem lluny'


  • Buhos: El grup compta amb el santcugatenc Rai Benet al baix. Ha aconseguit tres nominacions en les categories de millor artista, millor cançó pop-rock i millor videoclip per 'Volcans'.


  • Els Pets: La coneguda banda, que compta amb el santcugatenc Joan Pau Chaves, està nominada per 'Som' al millor disc de pop-rock. La banda actuarà a la gala







  • Sílvia Solanellas

    Que hagin decidit reconèixer el Teatre-Auditori ens fa estar molt contents. Agrair la gestió del teatre a l'equip tècnic i la seva professionalitat.



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.