El món dels àlbums il·lustrats, protagonista de la 3a Jornada de literatura infantil i juvenil

L'Institut de la infància organitza una jornada amb experts en la matèria


  • Comparteix:

L'Institut de la Infància organitza el festival Petits!Grans!Llibres! / Foto: Localpres

L'Institut de la Infància organitza el festival Petits!Grans!Llibres! / Foto: Localpres

Els àlbums il·lustrats seran protagonistes de la 3a Jornada de literatura infantil i juvenil (LIJ) de l'Institut de la Infància. Sota el títol: 'Un tomb pel món dels àlbums il·lustrats', l'entitat ha organitzat una jornada a la Casa de Cultura amb experts en la matèria com Jaume Centelles, Mario Satz, Roser Grivé i Ariadna Bonet. La jornada començarà a dos quarts de deu del matí i acabarà a les cinc de la tarda. El preu de l'entrada és de 50 euros i de 40 per a grups de més de quatre persones.

La cita començarà, de bon matí, amb un debat literari a càrrec de l'educador Jaume Centelles i la coordinadora del CreaLIJ de l'Institut de la Infància i encarregada de la biblioteca de l'escola Gerbert d'Orlhac, Núria Vouillamoz. Al punt del migdia començarà una taula rodona amb el títol 'àlbums il·lustrats per obrir finestres a la reflexió i el pensament' amb l'escriptor Mario Satz i la consultora de projectes educatius i especialista en lectura filosòfica, Roser Grivé.

Ja a la tarda, la directora de l'Institut de la Infància, Verónica Bronstein, descobrirà els aspectes desconeguts de la figura de la Caputxeta Vermella a través de la presentació d'un nou recurs: 'Les capsetes dels tresors.' La jornada acabarà amb la descoberta de novetats editorials a càrrec de la bibliotecària de l'Escola Collserola i de l'Institut Joaquima Pla i Farreras, Ariadna Bonet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.