El Pla de Cultura recull 316 propostes d'entitats i ciutadans


  • Comparteix:

Tots els ciutadans que ho vulguin poden escollir les 20 porpostes que prefereixin per tal d'elaborar un nou document que reculli les prioritats

Tots els ciutadans que ho vulguin poden escollir les 20 porpostes que prefereixin per tal d'elaborar un nou document que reculli les prioritats

La fase de propostes del Pla de Cultura ha recollit un total de 316 iniciatives que ara s'hauran de prioritzar i consensuar conjuntament amb la societat civil. Així ho ha explicat la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, que ha remarcat la importància d'assolir un consens polític i ciutadà ja que, segons ha dit, aquest ha de ser un pla a llarg termini que vagi més enllà d'aquest mandat.

Després de tres sessions, la fase de propostes del Pla de Cultura ha arribat al seu punt i final i ha permès recollir un total de 316 iniciatives.

Ara serà, per tant, el moment d'ordenar-les i prioritzar-les, però sempre partint d'un consens polític i ciutadà. Per a la tinent d'alcalde de Cultura, Àngels Solé, és important un procés de diàleg que permeti conèixer les prioritats reals dels ciutadans, però també la viabilitat de les propostes.

Àngels Solé

Ara s'han d'escollir les que es consideren mésimportants, prioritzar-les i consensuar-les i aquest consens s'ha de fer a partir del diàleg entre les dues parts.


Des de la Diputació de Barcelona, que col·labora en l'elaboració del Pla de Cultura, han fet una valoració positiva de com s'està desenvolupant, sobretot pel debat que s'ha generat. Escoltem Carles Prats, membre de la Diputació.

Carles Prats

Em sembla que el que és important és que ha portat a un debat important no només polític sinó també social.


Totes les persones que han participat a la fase de propostes o aquelles que hi estiguin interessades tenen ara fins el dia 26 de novembre per estudiar les diferents propostes i escollir-ne un total de 20.

Aquesta selecció es potfer arribar a l'adreça de correu electrònic peptugues@santcugat.org o a la mateixa Casa de Cultura. Amb el mapa que sorgeixi d'aquesta votació, s'elaborarà un nou document que servirà de base per començar a consensuar les propostes que puguin incloure's en el futur Pla de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.