Arriba a la pantalla gran 'Perdiendo el este', la seqüela de la comèdia 'Perdiendo el norte'


  • Comparteix:

Miki Esparbé, Julián López i Younes Bachir a 'Perdiendo el Este' / Foto: ACN

Miki Esparbé, Julián López i Younes Bachir a 'Perdiendo el Este' / Foto: ACN

Les cartelleres dels cinemes de Sant Cugat s'actualitzen i a partir d'aquest divendres, Yelmo Cines projecta la comèdia espanyola 'Perdiendo el este', seqüela de 'Perdiendo el norte' i que torna amb Miki Esparbé, Julián López i Younes Bachir al capdavant del repartiment. Les sales del centre comercial també estrenen la cinta de ciència-ficció 'Alita: ángel de combate' que es transporta fins al segle XXVI, i el film de terror 'Feliz día de tu muerte 2'. Per últim, Cinemes Sant Cugat recupera les pel·lícules 'La clase de piano' i 'Sofia' i les estrena avui a la ciutat.

ESCOLTA-HO

'Perdiendo el este'
Després del seu pas accidentat per Berlín els protagonistes de 'Perdiendo el norte' (2015), Rafa (Miki Esparbé), Braulio (Julián López) i Hakan (Younes Bachir), aterren ara a Hong Kong buscant noves oportunitats. Però durant la seva cerca de la fortuna descobriran que no és tan fàcil triomfar en un país un idioma, cultura i costums totalment diferents dels seus. Carmen Machi i Malena Alterio repeteixen en un elenc d'actors als quals se sumen Leo Harlem, Silvia Alonso, Edu Soto i Fele Martínez, tot plegat sota la direcció del debutant Paco Caballero.



'Alita: ángel de combate'
Ambientada al segle XXVI. A Tiphares, una ciutat flotant del futur on hi viu poca gent, Alita és un cíborg semihumana rescatada pel Doctor Dyson Ido d'entre la ferralla, la reconstrueix i l'adopta com la seva filla. Alita posseeix unes grans habilitats de combat, però és incapaç de recordar res del seu passat. Per trobar respostes sobre el seu origen, la jove cíborg haurà de posar-se a prova en situacions que facin florir aquestes habilitats. Encapçalen el repartiment d'aquesta pel·lícula Rosa Salazar i Christoph Waltz. 'Alita: ángel de combate' és una adaptació del manga de Yukito Kishiro que barreja acció real amb personatges animats fets per ordinador dirigida per Robert Rodriguez.



'Feliz día de tu muerte 2'
Segona part de del thriller homònim de la productora Blumhouse, dirigida per Christopher Landon. Jessica Rothe torna a encapçalar el repartiment de la pel·lícula, una seqüela novament farcida de girs de guió i tocs d’humor. En aquesta ocasió, l’heroïna del film, Tree, descobreix que morir (i renéixer) és molt més fàcil que afrontar els perills que l’esperen.



'La clase de piano'
La cinta francesa està protagonitzada per Kristin Scott Thomas i Lambert Wilson. Ell és Pierre, director del Conservatori de Música de París, que descobreix el talent pel piano del jove Mathieu. Un dia el jove acaba empresonat per un furt menor i Pierre aconsegueix alliberar-lo a canvi que faci serveis comunitaris al Conservatori. En realitat, però, el seu propòsit és que participi en la competició nacional francesa de piano.



'Sofia'
La protagonista és una noia de 20 anys que viu amb els seus pares a Casablanca. Després de negar un embaràs, es troba en la "il·legalitat" de tenir un fill fora del matrimoni. L'hospital li dona 24 hores per omplir els documents del pare del nen abans d'alertar a les autoritats i haurà de recórrer a l'ajuda de la seva amiga Lena per ocultar la seva filla recent nascuda, així com la veritat sobre com va ser concebuda. Meryem Benm'Barek-Aloïsi dirigeix 'Sofia'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.