Pel·lícules que 'fan anys' al 2019, una de les temàtiques del 5è Sant Cugat Fantàstic

La cita cinèfila s'avança al maig per no coincidir amb les obres de la Sala Polivalent


Temes relacionats

La sala polivalent serà una realitat abans d'acabar l'any ( 8/feb/19)


  • Comparteix:

El Sant Cugat Fantàstic s'avança de data / Foto: Sant Cugat Fantàstic

El Sant Cugat Fantàstic s'avança de data / Foto: Sant Cugat Fantàstic

La cinquena edició del festival Sant Cugat Fantàstic se celebrarà del 2 al 5 de maig als Cinemes Sant Cugat amb 'un homenatge a pel·lícules que fan anys al 2019' entre els eixos temàtics d'enguany, ha avançat el director del festival, Joan Ramon Armadàs, a Cugat.cat. La data de la cita cinèfila, que l'any anterior es va celebrar al juny, s'avança per no coincidir amb les obres de la Sala Polivalent. Una altra novetat està en l'acord que ha arribat el festival amb Picking, l'empresa gestora dels Cinemes Sant Cugat, que ha ofert a l'organització canviar la sala de projeccions per una amb la pantalla més gran i més capacitat; i l'incorporació del nou bar dels cinemes com a espai per fer-hi xerrades i altres activitats.

Després de quatre edicions, la cinquena, diu Armadàs, espera que 'segueixi tenint una programació prou interessant per atraure gent fora de Sant Cugat i que el festival segueixi creixent'. El santcugatenc ha assegurat que properament se sabran els detalls de la programació, curts i eixos temàtics d'enguany, entre els quals, ha avançat, hi ha un dedicat a pel·lícules que enguany estan d'aniversari.

Un canvi a millor
El director assegura que el canvi de gestió dels cinemes -abans de Cinesa i ara de Picking- no ha suposat cap problema perquè hi hagut 'una molt bona entesa'. És més, Armadàs apunta que han sortit guanyant amb el canvi perquè la nova empresa gestora ha arreglat el bar que hi havia al pis de dalt de manera que 's'ha arribat a un acord' per encabir-hi gran part dels esdeveniments. A més, se'ls ha cedit per a les projeccions sales de major capacitat.


J.R Armadàs

Tenim idees sobre els eixos temàtics però depenen de les pel·lícules que puguem aconseguir. Si que podem dir que seran un homenatge a pel·lícules que estan d'aniversari aquest any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.