El Teatre-Auditori, Premi Enderrock per promoure la música durant 25 anys


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori compleix 25 anys enguany / Foto: Cugat.cat

El Teatre-Auditori compleix 25 anys enguany / Foto: Cugat.cat

El Teatre-Auditori ha estat guardonat amb un Premi Enderrock pels seus 25 anys d'història. Els premis, celebrats aquest dijous a l'Auditori de Girona, han reconegut l'equipament per la seva trajectòria i pel seu paper com a difusor i promotor de la indústria musical catalana. La revista Enderrock ha posat en valor el paper de l'espai per 'consolidar un model exemplar de gestió i programació', així com també fer possible el Petits Camaleons com a festival pioner de música per a tota la família. L'edició d'enguany dels premis ha estat la que ha tingut més participació, amb un rècord de 50.000 usuaris. Cugat.cat ha retransmès en directe la cerimònia.

Accent santcugatenc
  • Doctor Prats: El santcugatenc Oriol Cors a la bateria forma part de la banda, que tenia quatre nominacions i han guanyat el guardó pel millor videoclip per 'Caminem lluny'.

  • Buhos: El grup compta amb el santcugatenc Rai Benet al baix. Amb tres nominacions, s'han alçat amb el premi en la categoria de millor cançó pop-rock per 'Volcans'.


  • Els Pets: La coneguda banda, amb el santcugatenc Joan Pau Chaves, estava nominada per 'Som' al millor disc de pop-rock i s'ha fet amb el premi



    • Comparteix:

    OPINA

    Identifica't per comentar aquesta notícia.

    Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

    Avís important

    Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

    Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

    No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

    Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.