La disbauxa del Carnaval també s'estén pels districtes


  • Comparteix:

Els infants també podran gaudir del Carnaval als diferents territoris de la ciutat / Foto: EMD Valldoreix

Els infants també podran gaudir del Carnaval als diferents territoris de la ciutat / Foto: EMD Valldoreix

El centre de Sant Cugat no és l'únic que experimentarà aquest cap de setmana la disbauxa del Carnaval. També ho faran els districtes, que des d'aquest divendres organitzen rues, xocolatades i dinars populars per gaudir de la festa.

La Floresta
La gresca i xerinola comença aquest divendres a dos quarts de cinc de la tarda amb una xocolatada, tallers infantils i un concurs de comparses a l'Escola La Floresta. A dos quarts de sis té lloc una actuació del grup d'animació infantil Xiula i una hora més tard la Crema del Carnestoltes.

Valldoreix
El territori festeja la celebració tant divendres com diumenge. Divendres se n'encarrega el Complex Esportiu de la zona amb una rua de Carnaval de sis a un quart de vuit de la tarda. Diumenge, en canvi, la batuta la duu la nova entitat Acció Cultural de Valldoreix, que s'estrena amb una activitat. Proposen una rua des de la plaça de l'Estació fins al Casalet a dos quarts de dotze del migdia, després una paella popular a un preu de set euros i música d'ambient.

Mira-sol
La festa començarà divendres amb una rua infantil de Carnaval a dos quarts de cinc de la tarda davant l'escola Catalunya i fins al Casal de Mira-sol. Allà hi haurà animació a càrrec de Lady Carnaval i una xocolatada. A part d'aquesta activitat, qui també celebrarà la festa serà el barri de Mas Gener, que dissabte a les cinc de la tarda organitzarà la seva pròpia rua.

Les Planes
Aquí la xerinola serà diumenge. A les dotze del migdia hi haurà una rua pels carrers del districte, a la una el judici al Rei Carnestoltes i a les dues una calçotada popular a un preu de dos euros. A un quart de dues hi haurà un concurs de salses de calçots i a les quatre de la tarda un concurs de disfresses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.