Ple total al Teatre Auditori per veure 'Mientes + k parpadeas', de la companyia Color Dansa


  • Comparteix:

El muntatge fusiona el flamenc i el hip hop

El muntatge fusiona el flamenc i el hip hop

L'espectacle de dansa 'Mientes + k parpadeas', dirigit per la sancugatenca Rosa Maria Grau, ha omplert el Teatre Auditori aquest dissabte a la nit. La companyia Color Dansa fusiona el flamenc i el hip-hop en un muntatge que ja havia obtingut grans èxits de públic al Teatre Novedades de Barcelona.

Aquest dissabte al vespre, el Teatre Auditori ha acollit el muntatge de la coreògrafa santcugatenca Rosa Maria Grau, 'Mientes + k parpadeas'. L'espectacle, de poc més d'una hora de durada, ha integrat els estils flamenc i hip-hop. Quatre ballarins de hip-hop i sis ballarines flamenques es disputen l'escena, simulant una lluita entre dues bandes del carrer.

Tot i la diversitat d'estils i la integració de moviments del flamenc i el hip-hop, que en alguns moments és palesa, "Mientes + k parpadeas" defensa que cada estil té el seu lloc propi a l'escenari. Del muntatge destaca la coreografia final de la companyia de flamenc amb els nois de hip-hop i el pas-à-dos de la flamenca Catalina Fernández i el ballarí de hip-hop Juan Carlos Valls. Fernández explica com ha estat possible unir flamenc i hip-hop a "Mientes + k parpadeas":

Catalina Fernández

Hemos estado mucho tiempo ensayando y era dificil acoplar los movimientos pero con mucho esfuerzo lo hemos conseguido.


L'espectacle ha estat molt ben rebut pel públic santcugatenc amb uns llargs aplaudiments. La directora del muntatge, Rosa Maria Grau en fa una valoració molt positiva.

Rosa Maria Grau

Estem molt contents perquè patiem una miqueta amb el tema futbol, la gent es queda a casa i ja no va al teatre. L'auditori estava força ple i a banda d'això la resposta del públic ha estat fantàstic. Estem molt contents. De veritat.


'Mientes + k parpadeas', que ja va ser tot un èxit al teatre Novedades de Barcelona, compta amb una banda sonora on es donen cita grups com Ojos de Brujo, Las Niñas, Mala Rodríguez i Solo los Solo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.