Niña Pastori presentarà nou disc davant un Teatre-Auditori al complet

És la tercera vegada que la cantant actua a l'equipament


  • Comparteix:

Pastori visita de nou Sant Cugat / Foto: CC BY-NC 2.0

Pastori visita de nou Sant Cugat / Foto: CC BY-NC 2.0

La cantant andalusa Niña Pastori presentarà aquest divendres al Teatre-Auditori el seu nou disc 'Bajo tus alas', una mostra del moment personal i artístic de la de San Fernando en la seva evolució en el món del flamenc. Pastori, que ha exhaurit totes les entrades per la funció, proposa en aquest nou treball una fusió dels estils que ja han caracteritzat els dos temes avançats fins al moment, 'Desde la azotea' i 'La habitación'. El concert començarà a les nou de la nit a l'equipament municipal i té una durada d'una hora i mitja.

Amb quatre Grammy llatins, Niña Pastori és l'única artista de flamenc que ha estat nominada als Grammy com a Millor Àlbum Pop Latino pel seu tema 'Raíz'. La gaditana ha venut més de dos milions de discs en els seus 22 anys de carrera. L'artista ja va oferir un concert al Teatre-Auditori el 2015 i el 2007.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.