Una Pastori més salsera i llatina fa vibrar un Teatre-Auditori ple


  • Comparteix:

Niña Pastori sempre és garantia d'èxit i aquest divendres ho ha tornat a demostrar. Amb uns ritmes més llatins i salsers, la gaditana ha fet gala del seu 'arte' davant d'un Teatre-Auditori ple, que ha estat testimoni del seu nou treball, 'Bajo tus alas'. Una fusió d'estils, amb ritmes més electrònics, que durant una hora i mitja no ha deixat indiferent el públic i que ha posat de manifest la voluntat de la de San Fernando d'endinsar-se a nous territoris sonors, però sense perdre l'essència flamenca que la caracteritza.

També ha cantat temes emblemàtics com 'Dime quién soy yo' i 'Amor de San Juan' en un vetllada especial que ha coinicidit amb el Dia de la Dona. De fet, la cantaora ha volgut fer honor a la seva condició femenina. 'Em sento orgullosa d'haver nascut dona. Els homes de casa meva són meravellosos i mai hi he tingut cap problema', ha dit.

'Desde la azotea' i 'La habitación' han estat alguns dels temes del nou disc que ha interpretat durant el concert. Un treball d'estudi que porta el segell musical del seu marit Chaboli, com ja és habitual, i que vol arriscar. Per això, també l'ha gravat amb col·laboracions especials com les de Pablo Alborán, Manuel Carrasco i Vanesa Martín.

Aquesta no ha estat ni la primera vegada que Pastori ha trepitjat Sant Cugat ni la primera que ha exhaurit entrades. El 2015 ja ho va fer amb 'Ámame como soy' i el 2007 amb 'Joyas prestadas'.




Niña Pastori

Em sento orgullosa d'haver nascut dona i dels homes que tinc a casa. Són meravellosos i mai hi he tingut cap problema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.