L'Ateneu programa un cicle de cinema i activitats gastronòmiques per al primer trimestre del 2005


  • Comparteix:

L'entitat ja compta amb 600 socis i 700 amics

L'entitat ja compta amb 600 socis i 700 amics

Un cicle de cinema i 8 sortides relacionades amb la gastronomia són les noves propostes de l'Ateneu pel proper trimestre. L'entitat segueix treballant per la dinamització socio-cultural, ara que ja han arribat als 600 socis i els gairebé 700 amics de l'Ateneu. A més, per aquesta nova temporada afegeixen noves entitats amb les que col·laboren.

L'Ateneu prepara pel primer trimestre de l'any que ve novetats en la seva programació. Un dels punts forts és la 'Setena Sala', un cicle de cinema alternatiu que es presentarà dos dimarts al mes. A més, lentitat també prepara 8 sortides gastronòmiques durant els mesos de desembre a abril. Segons el coordinador de l'Ateneu Santcugatenc, Joan Carles Busquets, aquestes eren unes de les activitats més demanades pels socis de l'entitat.

Joan Carles Busquets

Tenim dos novetats: el cinema i la gastronomia. Estem preparant 8 sortides relacionades amb la natura i la gastronomia.


En aquest darrer trimestre, l'Ateneu ha arribat als 600 socis i als prop de 700 amics de l'Ateneu. A més, l'Ateneu amplia pel nou trimestre les seves activitats però també la llista d'entitats amb les quals col·laboren, com els col·lectius 'CEL' o 'Jocs del món'. Unes xifres que el coordinador de l'Ateneu, Joan Carles Busquets, valora molt positivament.

Joan Carles Busquets

Estem a prop dels 600 socis que és la participació més alta que hem tingut mai. També hi ha entre 600 i 700 amics de l'Ateneu i estem ampliant la llista d'assosiacions a les que recolzem.


El cicle de cinema començarà el dimarts 14 de desembre amb la pel·lícula 'Persona' d'Igmar Bergman. Les jornades inclouen pel·lícules en versió original que parlen d'històries personals i de reflexió sobre l'ésser humà. Per poder gaudir d'aquest cicle només cal fer-se amic de l'Ateneu i abonar 3 euros anuals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.