Teatre, circ, fotografia i futbol a la Nit més Jove de novembre


  • Comparteix:

La Nit més Jove, el programa d'oci nocturn de l'Ajuntament, torna aquest divendres amb teatre, cinema, circ, un taller de fotografia i un torneig de futbol. A banda, a partir d'aquest mes i com a novetat, les activitats del programa es donaran a conèixer a través de missatges de mòbil o correu electrònic als joves interessats.

La Nit més Jove començarà a les 10 de la nit amb l'obra de teatre 4Dòptic, al Teatre-Auditori del Centre Cultural, per un preu reduït de 4 euros. A dos quarts d'onze a l'Espai Jove de la Casa de Cultura es farà un taller de màscares i un de revelat de fotografies, on aquells que ho vulguin podran positivar els seus negatius.

D'altra banda, l'Ajuntament ofereix a partir d'aquest mes un servei d'informació de les activitats per a joves via e-mail i missatge de mòbil. Amb aquesta voluntat, s'ha editat un full informatiu que permet als joves fer propostes d'activitats i deixar el seu correu electrònic o número de mòbil per rebre la programació juvenil. El tinent d'alcalde de Politiques Socials i Joventut,Toni Ramon, creu que amb aquest sistema s'incrementarà l'assistència de públic.

Toni Ramon

La finalitat és arribar amés públic.Elformat electrònic i els SMS són el format més fàcilper arribar als joves


D'altra banda, La Nit més Jove de desembre coincidirà amb la nit de Cap d'Any, i per aquest motiu l'Ajuntament i les entitats estan preparant activitats especials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.