Tània Sarrias presenta 'No et rendeixis', un relat amb 22 claus per començar a 'sortir del pou'


  • Comparteix:

L'actriu Tània Sarrias amb el seu primer llibre, 'No et rendeixis' / Foto: Cugat.cat

L'actriu Tània Sarrias amb el seu primer llibre, 'No et rendeixis' / Foto: Cugat.cat

L'actriu resident a Sant Cugat Tània Sarrias ha presentat aquest dimecres el seu debut literari 'No et rendeixis' a la llibreria Paideia. Acompanyada pel periodista Jofre Llombart, amic i autor del pròleg del volum, Sarrias ha explicat als assistents per què va decidir escriure el llibre i les conclusions a les quals va arribar després de passar per 'un moment de foscor' i aconseguir tornar a trobar 'la llum'. Un llibre que 'fuig del paternalisme' i que vol generar empatia amb el lector gràcies a un ritme lleuger i honest. L'autora proposa 22 eines 'per suavitzar el cop' i, a través de la seva experiència personal, relata com les claus per 'sortir del pou' estan a l'abast.

Així com passa al llibre, l'acte ha començat amb una introducció de Jofre Llombart, que ha explicat la seva relació d'amistat amb Sarrias i com va actuar de mediador entre la flamant escriptora i Angle Editorial perquè es publiqués el llibre. Un debut literari que s'ha gestat durant més d'un any i que va veure la llum dimecres passat coincidint amb el Dia Mundial de la Felicitat i l'entrada de la primavera. Un fet al qual Sarrias li ha volgut donar valor, ja que després d'una 'etapa complicada' va poder 'recuperar la il·lusió'.

'No et rendeixis' també compta amb les il·lustracions de Rita Gironès, ja que, com ha explicat Sarrias durant la presentació, volia incorporar art al llibre. L'acte ha posat el punt final amb les intervencions dels assistents.




Tània Sarrias

El llibre sorgeix de superar una època complicada i adornar-me'n que les coses que em van ajudar a tirar endavant podia compartir-les.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.