'Tothom balla' posa punt final al festival Dansa: Quinzena metropolitana a Sant Cugat

Era la primera vegada que la ciutat participava d'aquesta iniciativa de la Diputació


Temes relacionats

La dansa es cola a tots els racons de Sant Cugat (18/mar/19)


  • Comparteix:

Alumnes de les escoles de ball de Sant Cugat s'han citat a la plaça d'Octavià per celebrar el 'Tothom balla'. Amb una coreografia conjunta, l'activitat ha servit per cloure aquest dissabte la participació de la ciutat, per primera vegada, al festival Dansa: Quinzena metropolitana. A la trobada també hi ha participat el col·lectiu Liant la troca amb una peça que ha reivindicat la inclusió de les persones amb diversitat funcional.

L'organització ha celebrat l'èxit de participació 'tant dels espectacles de carrer com els del Teatre-Auditori', ha explicat la coordinadora del festival a Sant Cugat, Glòria Zapater. Era la primera vegada que la ciutat participava d'aquest festival de dansa promogut per la Diputació de Barcelona a través de l'Institut del Teatre.

Al llarg de dues setmanes, el festival ha omplert de més d'una desena de propostes artístiques espais com el Teatre-Auditori, els Cinemes Sant Cugat, el Teatre de Mira-sol i el Claustre del Monestir, així com al carrer, a les places de Lluís Millet, Octavià i U d'Octubre amb muntatges que han abastat tots els gèneres, des del contemporani fins al flamenc, passant per les danses urbanes i el ballet.


Glòria Zapater

Estem molt contents perquè tota la programació les activitats que hem fet han tingut una gran acollida per part de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.