Les presentacions de llibres inunden Sant Cugat

La ciutat acull la presentació de quatre llibres en una avantsala de Sant Jordi


  • Comparteix:

Lluís Calvo presenta nova obra / Foto: Davidj.cot

Lluís Calvo presenta nova obra / Foto: Davidj.cot

Quatre propostes literàries marquen l'agenda santcugatenca d'aquest dijous. Diversos espais de la ciutat acullen, durant la tarda, presentacions de llibres que comptaran amb la presència dels autors i que són d'entrada gratuïta. Jacinto Vicente dóna a conèixer la seva novel·la 'Olot. Crònica d'un segrest' basada en el segrest de la farmacèutica d'Olot Maria Àngels Feliu el 1992. Oriol Pi de Cabanyes presenta 'Axiomagrafies 2', de Pla-Narbona i Joan Costa; mentre que Antoni Boliches parlarà del seu nou llibre de psicologia sobre amor i parelles, 'El nuevo arte de enamorar'. Per últim, el nou assaig de poesia i novel·la de Lluís Calvo, 'L'infiltrat. Estratègies d'intrusió, anonimat i resistència'. L'agenda també proposa altres activitats per fer avui.

NOVEL·LA NEGRA

'Olot. Crònica d'un segrest' | 19.00 - Cal Temerari

Presentació amb l'autor del llibre, Jacinto Vicente Hernández. El 1992 la farmacèutica olotina Maria Àngels Feliu és segrestada a les portes de casa seva i es trobada viva el 1994. Narra la història real del segrest civil més llarg de la història d'Espanya sense motius terroristes.


ART

'Axiomagrafies 2', de Pla-Narbona i Joan Costa | 19.00 - Casa Aymat

Recull de 25 axiomes de Joan Costa, il·lustrats per Pla-Narbona, dissenyador, dibuixant, pintor, gravador i escultor. Presenta aquest nou projecte editat per l'editorial santcugatenca Multistudio BOOKS. Presentarà l'acte Oriol Pi de Cabanyes i tot seguit hi haurà una conversa entre els dos autors i el públic.


PSICOLOGIA

'El nuevo arte de enamorar' | 19.00 - Abacus

Presentació amb l'autor, Antoni Bolinches. L'art d'enamorar és l'art de millorar. Una idea que vertebra el llibre i referent d'un nou model de relacions amoroses. En el model tradicional l'home proposa i la dona disposa però al segle XXI es fa imprescindible un nou model més simètric i igualitari.


ASSAIG

'L'infiltrat. Estratègies d'intrusió, anonimat i resistència' | 19.30 - Llibreria Paideia

Presentació amb l'autor, el poeta i assagista Lluís Calvo i la poetessa, Míriam Cano. La lluita social que es manifesta al carrer, en grup i a cara descoberta, no és l'única via per reivindicar una altra realitat o capgirar-la. No hi ha acció política col·lectiva sense un veritable combat individual.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.