Últims dies per participar al concurs de microrelats de Sant Jordi de Cugat.cat

La data límit per enviar els textos és l'11 d'abril a les dotze de la nit


  • Comparteix:

Cartell promocional del concurs de microrelats de Cugat.cat / Foto: Cugat.cat

Cartell promocional del concurs de microrelats de Cugat.cat / Foto: Cugat.cat

El període per presentar textos per la 12a edició del concurs de microrelats de Sant Jordi de Cugat.cat acaba dijous que ve a les dotze de la nit. Fins llavors, els interessats que hi vulguin participar ho poden fer enviant la seva creació a santjordi@cugat.cat. El microrelat ha de tenir un màxim de 10 línies en font Arial a cos 12, amb un títol, un pseudònim i les dades de contacte. En total hi ha sis categories: tres en llengua catalana, dividida en franges de 12 a 14 anys, de 15 a 17 anys i a partir de 18 anys, i una en castellà, anglès i francès, a partir dels 12 anys. Els guanyadors del concurs s'anunciaran el dia de Sant Jordi al magazín 'Sant Cugat a Fons'.

Els microrelats que compleixin els requisits s'aniran publicant diàriament al web especial de Cugat.cat. Els guanyadors s'enduran un lot de llibres, entrades per a espectacles i cursos gentilesa dels col·laboradors del concurs. S'escollirà un text vencedor per cada categoria, però el jurat es reserva l'opció de concedir un accèssit.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.