El Mag Lari arriba aquest cap de setmana al Teatre-Auditori amb dos espectacles nous


  • Comparteix:

L'espectacle 'Els amics del Mag Lari' arriba aquest divendres al Teatre-Auditori. Anthony Blake, Sergi Buka, Hausson i Enric Magoo són els quatre personatges convidats que, juntament amb el Mag Lari, participaran a l'espectacle de màgia. Dissabte a la tarda i diumenge al matí, els més petits podran gaudir del muntatge 'Secrets', també a càrrec del Mag Lari.

'Un pòquer d'asos' de l'il·lusionisme. Així defineix el propi Mag Lari l'espectacle que arriba al Teatre-Auditori per deixar al públic bocabadat. La màgia serà la protagonista aquest divendres al vespre a la sala local de la mà de l'incondicional Mag Lari, d'Anthony Blake i dels catalans Sergi Buka, Hausson i Enric Magoo.

Dissabte i diumenge serà el torn dels més petits amb el muntatge 'Secrets'. L'obra porta el nom del nou llibre del Mag Lari, que va presentar a la nostra ciutat per Sant Jordi.

El Mag Lari ha volgut deixar clar que els secrets d'un mag són els més ben guardats i que el nou llibre i el muntatge no revelen tots els seus trucs. Tot i això, tant a l'espectacle com al llibre explica els primers passos per tots aquells curiosos que vulguin iniciar-se en aquest món.

Mag Lari

Amb el llibre i amb l'espectacle no aprendreu com tallar per la meitat una persona.


'Els amics del Mag Lari' tindrà lloc divendres al Teatre-Auditori a les deu del vespre. Dissabte a les sis de la tarda i diumenge a les dotze del migdia serà el torn de l'espectacle 'Secrets'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.