Sant Cugat reivindica el talent dels seus autors a la 7a Taula d'Escriptors Locals


  • Comparteix:

Sant Jordi arriba a Sant Cugat dues setmanes abans amb la 7a Taula d'Escriptors Locals. Més d'una cinquantena d'autors s'han donat cita aquest dissabte a la plaça de Quatre Cantons per compartir amb el públic els seus títols abans de la Diada. Entre els assitens, cares conegudes com la de la periodista Maria Xinxó qui repeteix amb 'Jo també porto el llaç groc', el crític Eduard Jener amb 'Les mil i una nits (i algunes tardes)' o l'escriptora Tania Juste i les seves novel·les 'Passatge al nou món' i 'L'hospital dels pobres'.

Els santcugatencs han tingut l'oportunitat de comprar i emportar-se signats llibres com el del florestà Ramon Piqué amb 'Una altra Floresta és possible', el de l'astrònom Joan Anton Català i la seva 'Guia d'observació del cel per a nois i noies' o el dels divulgadors de salut Clara Biosca i Josep Vicent amb 'Camins de Salut'.

La Taula d'Escriptors Locals dóna al públic l'oportunitat de conèixer, conversar i compartir impresions amb els autors així com la possibilitat de fer les primeres compres de Sant Jordi. La Taula és un acte organitzat pel 'TOT Sant Cugat', amb la col·laboració de la llibreria Alexandria, Òmnium Cultural i l'Ajuntament de Sant Cugat, amb el patrocini d'Amat.




Autors

Són contes molt lleugers però molt profunds / Són petites històries de les persones que portem el llaç groc per una convicció / S'explica l'experiència viscuda a la Floresta d'apoderament / És un llibre de divulgació per a tots els públics per saber interpretar el cel.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.