[Entrevista] Els autors locals d'aquest Sant Jordi: Anna Casamitjana

Casamitjana participa de 'TRAStiendas', un recull de 13 contes lligats a comerços emblemàtics de Barcelona


  • Comparteix:

Anna Casamitjana, amb les seves dues obres / Foto: Cugat.cat

Anna Casamitjana, amb les seves dues obres / Foto: Cugat.cat

La santcugatenca Anna Casamitjana, juntament amb d'altres autors, presenten 'TRAStiendas. Entre la ficción y la memoria', una antologia de contes ambientats en 13 comerços emblemàtics de la ciutat de Barcelona. Casamitjana, autora també d''Ànima d'acer', hi ha participat amb un relat fantàstic ambientat en la cereria Subirà. En una entrevista a Cugat.cat, la santcugatenca ha explicat que va triar aquesta botiga, amb més de 300 anys d'història, perquè ja en coneixia els propietaris, tot i que ambientar-hi un relat ha estat 'un repte'. La presentació del llibre va tenir lloc el 28 de març al Celler de Llibres.

ESCOLTA-HO

Ha estat un desafiament, també, per l'idioma del llibre, el castellà, ja que Casamitjana escriu habitualment en català. Després d'aquest 'TRAStiendas', l'escriptora santcugatenca ja treballa en una altra col·laboració, en aquest cas en un llibre de contes solidari amb la Fundació Pere Tarrés, '39 saltos en el charco', que es publicarà el mes de maig. També es troba en ple procés de creació d'una nova novel·la, que encara no té data de publicació.

(Entrevista difosa inicialment el 28 de març de 2019)



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.