La ciutat es converteix en un gran escenari amb el 'Sant Cugat Balla!'


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la Mostra de Dansa 2018 / Foto: Localpres

Imatge d'arxiu de la Mostra de Dansa 2018 / Foto: Localpres

El programa 'Sant Cugat Balla!' arriba a la ciutat aquest dijous i proposa una desena d'activitats relacionades amb el ball per commemorar el Dia Mundial de la Dansa el proper 29 d'abril. Un dels plats forts serà la 15a edició de la Mostra de Dansa aquest dissabte al parc Ramon Barnils, on participaran 11 escoles de ball de la ciutat.

Durant 10 dies la ciutat viurà la màgia de la dansa a través del programa 'Sant Cugat Balla!'. A més de la Mostra de Dansa, una de les novetats d'enguany és 'El carrer en dansa' amb un recorregut des de la plaça Doctor Galtés fins a la plaça d'Octavià, amb coreografies inspirades en els grans títols del cinema musical.

El Café Auditori serà un dels escenaris amb 'Una hora de dansa', acte que obre el programa i que vol apropar els diferents estils i noves peces de dansa a tot el públic. Enguany el Teatre Auditori també serà un dels punts de trobada amb dues produccions, 'Block Party' de Brodas Bros, i Giselle de 'Ballet du Capitole'. La regidora de Cultura, Silvia Solanellas, creu que és 'una bona iniciativa per posicionar la dansa en totes les seves vessants'.

L'Escola La Tacones, l'Escola Sant Cugat, el Centre de Dansa Laura Esteve, l'Escola de Música i Dansa Fusió. l'Esbart Sant Cugat i el Grup Mediterrània, l'Escola General Giap i el Sant Cugat Dance Academy són algunes de les escoles i companyies de dansa que participaran en el 'Sant Cugat Balla!'.




Sílvia Solanellas

Tot el que es faci per seguir posicionant i visualitzen a nivell de dansa en totes les seves vessants, és essencial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.