El Cor Infantil Fusió porta les caramelles als carrers de Sant Cugat


  • Comparteix:

El cor infantil de l'escola de música Fusió ha portat les caramelles al centre de la ciutat. Els infants han recorregut un itinerari que ha fet parada a la residència Sant Salvador i ha seguit per Santiago Rusiñol, la plaça de Sant Pere i el carrer de Sant Maria. 18 nens i nenes, acompanyats de les seves mestres i alguns pares, han celebrat l'arribada de la primavera amb aquests cants populars.

'La Margarideta' o 'El ball de Sant Ferriol' són alguns dels temes que el cor ha preparat aquest dilluns. La codirectora de l'escola Fusió i mestra dels infants, Núria Pinyol, ha explicat que des de la classe de llenguatge musical, els nens i nenes han après les cançons, així com la tradició de les caramelles. Els membres del cor han rebut caramels allà on han fet parada i, a més, els avis de la residència Sant Salvador els han regalat un petit record fet per ells.


Núria Pinyol

Des de la classe de llenguatge musical hem estat parlant de la tradició de les caramelles i assajat les cançons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.