L'espectacle 'Loft' de Nats Nus sedueix el públic santcugatenc que omple la sala escenari de l'Auditori


  • Comparteix:

El ballarí i coreògraf Toni Mira ha presentat el seu darrer espectacle de dansa 'Loft' dissabte al Teatre Auditori. 'Loft', producció de la companyia Nats Nus, és un solo on Mira reflexiona sobre la soledat de l'home contemporani. L'espectacle, representat a diversos països europeus, ha rebut la menció especial del Premi Ciutat de Barcelona en la modalitat d'Arts Escèniques.

Toni Mira, reconegut ballarí i coreògraf, ha presentat aquest dissabte a Sant Cugat l'espectacle de dansa 'Loft' de la companyia que ell mateix dirigeix, 'Nats Nus'.

Loft és un solo on Toni Mira ens parla d'un home que viu sol a un loft. A més de ballar, Mira reflexiona amb el públic, canta i recita textos que parlen de la soledat contemporània. La música i una pantalla de sis per sis metres on es projecten imatges són els únics acompanyants del ballarí al llarg d'una hora d'espectacle.

Mira, que ha treballat com a coreògraf per a Mario Gas i companyies com Vol Ras i que ha dirigit nombrosos espectacles infantils, és la primera vegada que presenta un solo. Tot i tractar-se d'una sola persona en escena, Mira reconeix que s'ha trobat amb dificultats noves i que l'esforç ha estat molt important.

Toni Mira

La dificultat permi era tan gran, coreografiar perun que per trenta-sis.Les eines es redueixen idiguem-ne que has de treballar en més fi. Per mi, ha estat una experiència interessant, complicada com tots els espectacles i molt diferent als altres. Cada espectacle, de fet, és un viatge nou que et trobes amb problemes que vas solucionant i és l'apassionant de cada espectacle.


Toni Mira ha manifestat també la seva satisfacció amb el públic santcugatenc que ha omplert la sala escenari del Teatre Auditori. 'Loft', que ha aconseguit la menció especial del Premi Ciutat de Barcelona en la modalitat d'Arts Escèniques, seguirà oferint actuacions per la geografia catalana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.