Sant Cugat podrà gaudir de l'art aquest dissabte fins la mitjanit

La 19a edició commemora el centenari de l'art del tapís amb el sorteig d'una obra elaborada per a l'ocasió


  • Comparteix:

Galeries i espais artístics obren les seves portes / Foto: Localpres

Galeries i espais artístics obren les seves portes / Foto: Localpres

La 19a edició de la Nit de l'Art torna aquest dissabte a Sant Cugat. Com és habitual, museus, galeries i espais artístics de la ciutat ofereixen diferents propostes per mostrar-se a la ciutadania. El Centre Grau-Garriga d'Art Tèxtil Contemporani, que viurà la seva primera nit artística, obrirà portes fins a la mitjanit. La Casa Aymat i el Centre d'Art Maristany (CAM) exposaran els treballs dels seus respectius alumnes i han programat tallers artístics oberts a tothom d'onze del matí fins mitjanit.

La Nit de l'Art va néixer el 2001 i ja des de la primera edició es va consolidar com una proposta d'èxit de l'agenda cultural de la ciutat. Any rere any, la cita ha anat incorporant novetats per incentivar públic i galeristes. Durant aquest temps, aquesta proposta creada per promocionar les galeries d'art de la ciutat, ha passat de tenir 10 espais a sumar-ne una trentena.

Enguany els espais són la Casa Aymat, el Centre d'Art Maristany, la Galeria, Context Galeria, el Centre Grau-Garriga d'Art Textil Contemporani, el Celler Modernista, Pou d'Art, la Sala Rusiñol, la Casa Museu-Cal Gerrer, el Museu del Monestir, la Casa de Cultura, la Canals Galeria d'Art, el Club Muntanyenc, la Rosa de Maria, la Puntual, Adolf Taller d'Art i la plaça de l'Om. Tots ells acolliran exposicions, tallers, xerrades i actuacions de diferents disciplines.

Consulta la programació completa d'aquesta iniciativa en aquest enllaç.

Així va anar la Nit de l'Art de l'any passat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.