400 balladors es troben aquest dissabte a Octavià a l'Andança a Plaça

La festa de fi de curs de l'escola de l'Esbart tornarà a omplir de dansa el centre


  • Comparteix:

Els més petits són un dels protagonistes del dia / Foto: Cugat Mèdia

Els més petits són un dels protagonistes del dia / Foto: Cugat Mèdia

L'Esbart torna a celebrar el fi de curs de la seva escola de dansa amb l'Andança a Plaça. Prop de 400 balladors de totes les edats pujaran un any més a l'escenari de la plaça d'Octavià per mostrar la feina feta des de la tardor passada. Els més petits començaran a dos quarts de sis de la tarda i els últims, Mèdium i Sèniors, acabaran pels volts de la mitjanit.

ESCOLTA-HO

Com és habitual també, es farà una pausa a dos quarts de nou del vespre per sopar i durant tota la tarda hi haurà servei de barra. Això converteix l'Andança en 'una festa, més que en un final de curs', com ha explicat la directora d'Andança, Anna Bastida, al 'Sant Cugat a fons'. Bastida també ha remarcat la importància de fer l'acte a la plaça d'Octavià, en un escenari gran amb públic, 'agrada molt' a l'entitat, que amb els anys ha anat canviant d'emplaçament fins a consolidar-se a Octavià per qüestions d'espai.

Horaris
17:30 h. Ballen els grups d'Andança de les escoles: Gerbert d'Orlhac, Santa Isabel, Ciutat d'Alba, Collserola, Joan Maragall i La Mirada.
19:30 h. Ballen els grups d'Andança de les escoles: Pi d'en Xandri, Pins del Vallès, La Floresta i L'Olivera. I els grups de P3, P4, P5, 1r, 2n, 3r i 4t de l'Esbart.
20:30 h. Sopar.
22:00 h. Ballen els grups de 5è-6è, 1r d'ESO, 2n d'ESO, Juvenils, Pre-Cos, Mèdium 1, Mèdium 2 i Sèniors de l'Esbart.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.