El músic Eduard Iniesta presenta el seu nou disc, 'Forat Blanc', aquest dissabte a Can Monmany


  • Comparteix:

El músic Eduard Iniesta / Foto: May Zircus

El músic Eduard Iniesta / Foto: May Zircus

El compositor i músic Eduard Iniesta visita Sant Cugat aquest dissabte per presentar el seu nou disc 'Forat Blanc'. Una proposta de música nova, formada per melodies emotives, lletra impactant i un toc de virtuosisme. Amb la mandola, la guitarra i la seva veu, Iniesta engendra el seu treball més personal i colpidor. En aquest concert, el músic s'acompanya de Gregori Ferrer (piano, samplers i electrònica variada), Manel Fortià (contrabaix i baix elèctric) i Ricard Parera (bateria i percussions). La cita és a dos quarts de deu de la nit a la Masia de Can Monmany, a Valldoreix.

'White Hole / Forat Blanc' és el doble títol del novè llarg d'Eduard Iniesta, un treball a mig camí de moltes coses, que defuig de les etiquetes, les fronteres i els encasellaments tal com queda palès també en les paraules de les cançons en les que combina molt sovint i sense complexes, els idiomes que manega. Un forat blanc on conflueixen totes les músiques i on neix la música personal del compositor i músic.

El preu de l'entrada per al concert és de deu euros i ja es poden comprar anticipades al Departament de Cultura i Joventut de l'EMD, de dilluns a dijous de cinc a set de la tarda, o trucant als telèfons: 93 674 27 19 o 93 589 82 69.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.