El barri de les arts i la cultura de Sant Cugat es presenta en societat

Prop d'una quinzena d'espais de l'entorn de La Unió uneixen forces amb laBANDA


  • Comparteix:

La vida cultural i artística que es concentra al voltant del teatre La Unió treu pit del seu talent. Ho fa amb el projecte laBANDA, una xarxa de la qual formen part prop d'una quinzena d'espais de diferents àmbits situats al voltant del carrer d'Anselm Clavé i la plaça del Doctor Galtés. Dansa, teatre, disseny, artesania, música i gastronomia es donen la mà en una iniciativa que s'ha presentat en societat aquest divendres amb l'Street Fest.

La xarxa ha coordinat la inauguració de quatre exposicions que es poden veure a alguns dels espais que la configuren. Així, s'ha pogut veure per primera vegada 'El viaje de las Pulga', a Karü; 'Jugant amb els clàssics', a la Galeria Blanca; 'Anatonies de la forma', a l'espai dTerra; i una exposició col·lectiva a És-Fera 72. Tot plegat acompanyat de música i dansa en viu.

Les activitats d'inauguració de laBANDA continuen aquest dissabte amb la pintada d'un mural participatiu, un taller d'origami i un vermut musical.

Qui és laBANDA?
Formen part d'aquest projecte És-Fera 72, la Sant Cugat Dance Academy, La Tacones, l'espai dTerra, Ki-studio, La Vora, Capote's, Era Marcs, Vadepatch, The Iron's Tatoo, Galeria Blanca, Karü i El Shala.




Roberta Ferreira

laBANDA ha sorgit per promocionar l'art i la cultura per fer una societat millor.

Carmela Fortuny

Tenim un projecte més a la ciutat fet des de la participació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.