L'Esbart Sant Cugat mostra un curs 'excepcional' amb l'Andança a Plaça


  • Comparteix:

La festa de final de curs de l'Esbart ha portat un any més a la plaça d'Octavià tota la feina apresa pels alumnes de l'escola amb l'Andança a Plaça. Prop de 400 balladors han pujat a l'escenari per mostrar a familiars i amics els progressos assolits des de la tardor. Tot plegat en una jornada acompanyada pel bon temps i que ha donat el tret amb els més petits de la casa per continuar amb les propostes de Pre-Cos, Mèdiums i Sèniors.

Com en edicions anteriors, la ballada s'ha dividit en tres torns. En primer lloc han actuat els grups d'Andança de les escoles, seguits dels grups de P3, P4, P5, 1r, 2n, 3r i 4t de l'Esbart. La cita l'ha completat el torn dels joves amb els grups de Pre-Cos, Mèdium i Sènior del centre de dansa. 'La Masovera', 'La Bolangera de Linyola' i el 'Monstre de Banyoles' han estat alguns dels balls que han omplert la plaça d'Octavià de ritme i alegria.

La directora de l'Andança a Plaça, Anna Bastida, ha posat en valor la feina feta pels alumnes, especialment en tractar-se d'un any on també han hagut de preparar el festival bianual 'Ballant perquè ens mirin' al Teatre-Auditori. Un fet que ha provocat que els balladors de l'Esbart hagin hagut de fer 'molta més feina'. Tot i això, Bastida ha destacat que els alumnes 'han respost molt bé'.

El Gerbet d'Orlahc, el Santa Isabel, el Ciutat d'Alba, el Collserola, el Joan Maragall, La Mirada, el Pi d'en Xandri, el Pins del Vallès, La Floresta i L'Olivera han estat els centres educatius que han participat en la jornada.




Anna Bastida

Aquest any hem fet també la ballada de l'Auditori, que és excepcional. Quan tenim el 'Ballant perquè ens mirin' ens fa tenir molta més feina. Estem molt satisfets, els alumnes han respost molt bé'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.