Pete Doherty s'encomana de l'esperit florestà amb una actuació íntima a La Floresteca

L'anglès referma el seu rol d'icona alternativa amb un concert familiar a la Floresta davant un centenar d'assistents


  • Comparteix:

L'artista britànic Pete Doherty beu de l'essència florestana amb una actuació íntima a La Floresteca davant d'un centenar d'assistens. El músic i els veïns de la Floresta han confluït aquest diumenge en un matí de sol i aperitiu emmarcat dins del cicle d'actuacions musicals que organitza el local. Cugat Mèdia ha captat les imatges del concert en exclusiva.

Doherty suposa un punt i apart per La Floresteca, que haurà de reduir el volum de concerts per mes d'acord al nou Pacte de Convivència del discricte. Encara, però, no hi ha una resolució definitiva i es continuen mantenint converses amb l'Ajuntament per arribar a un acord.

La Floresta ha despertat amb l'expectació pròpia d'una jornada atípica al barri. Pete Doherty, líder i compositor dels grups The Libertines i Babyshambles, ha esvalotat el galliner des de les dotze del migdia amb una actuació a La Floresteca que s'ha preparat amb molta discreció, sobretot, per allunyar l'aglomeració de fans i premsa.

El sigil i els secrets, però, han col·lapsat amb el repiqueig de la guitarra amb què l'artista ha amenitzat l'hora de l'aperitiu. Doherty ha presentat un recull de cançons pròpies i també d'altres artistes com The Beatles i The Clash.

En temps de grans festivals i entrades de preus desorbitats, Pete Doherty referma el rol d'icona alternativa amb un concert familiar als peus de Collserola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.