Gymel, Fusió i l'Escola Victòria dels Àngels afinen els últims detalls del Dia Internacional de la Música

Cugat Mèdia s'endinsa en els darrers assajos dies abans de la gran cita musical


  • Comparteix:

El centre d'estudis musicals Gymel, l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels i l'Escola de Música i Dansa Fusió posen fil a l'agulla als preparatius del Dia Internacional de la Música. Alumnes i professors fan els últims assajos dels temes que lluiran als carrers el proper divendres 21 de juny, davant l'atenta mirada de familiars, amics i curiosos. Els nervis són a flor de pell, tant entre alumnes com professors. Cugat Mèdia s'ha endinsat en els darrers assajos per veure com afinen els últims detalls per a una de les grans cites musicals del curs.

A l'escola Gymel alguns alumnes de llenguatge musical preparen una cançó d'allò més positiva i estiuenca: 'Viu', del septet musical femení Roba Estesa. L'han treballat a classe durant els últims mesos, acompanyats per professors del centre com Jordi Picorelli, que n'és el director. Ara, expliquen, ja se la saben fil per randa i estan ben preparats per conquerir els carrers de la ciutat amb la seva veu. El dia 21 actuaran a dos quarts de vuit de la tarda al carrer de Santiago Rusiñol.

Una de les receptes és fer temes dinàmics que engresquin l'alumnat, explica el professor de l'Escola de Música i Dansa Fusió, Carles Rambla. Capitaneja la banda infantil, en què els alumnes han pogut triar alguns dels temes que interpretaran. 'Ha estat una experiència molt maca, fa il·lusió tocar peces que has triat', destaca l'Eloi Sánchez, un dels components. 'Les peces tenen molt de ritme i algunes d'elles són modernes', explica una altra de les membres, l'Ariadna Arnau. La banda infantil serà divendres a dos quarts de set de la tarda al carrer de Valldoreix, a la cantonada amb el centre Magnòlia, i l'orquestra infantil actuarà a les set de la tarda a Santiago Rusiñol amb Quatre Cantons.

Els qui també es preparen de valent són els membres de la banda juvenil de l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels. Dirigits pel professor Enric Mestre, els joves assagen els últims serrells dels temes. Al repertori figuren bandes sonores com la de 'Up' o 'Star Wars'. Mestre destaca el treball que l'alumnat ha fet al llarg del curs i el repte que suposa sortir de l'aula: 'Al carrer hi ha diverses distraccions i estem aprenent a concentrar-nos'. Però, a alumnes com Miquel Giménez no els fa respecte tocar a l'espai públic. 'Ja ho hem fet altres vegades i no ens intimida', diu. La banda també actuarà divendres a la cantonada entre el centre Magnòlia i Valldoreix. Serà llavors quan hauran de posar tota la carn a la graella.












Carles Rambla

Els preparatius funcionen com les classes. Quan va arribant la data sempre es posen més les piles i aquests dies treballem més a fons que no pas a inici de curs.

Alumnes Escola Fusió

És una experiència molt enriquidora. / Gaudim del que fem i mostrem allò que hem après.

Jordi Piccorelli

Gaudim de la tarda i de la música. Tenim un públic que té moltes ganes de veure què hem fet i nosaltres estem preparats per a oferir-los el millor de nosaltres.

Alumnes Gymel

És una cançó molt alegre. / 'Viu, viu, que la vida et somriu, jo et cantaria si tu volguessis estar amb mi.

Enric Mestre

Hi ha sorolls de carrer, gent que passa, i llavors costa concentrar-se. Però, n'estem aprenent.

Alumnes Escola Victòria dels Àngels

És habitual tocar davant del públic i no ens intimida. / M'agrada tocar molt amb la banda perquè puc sentir tots els instruments en comú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.