La Batuescola i Karabassà posen a punt timbals i baquetes per al Dia Internacional de la Música


  • Comparteix:

La percussió s'obrirà pas i serà una de les protagonistes del Dia Internacional de la Música aquest divendres gràcies a la Batuescola i Karabassà. Els dos grups portaran ritme als carrers de la ciutat amb cercaviles i actuacions per celebrar una de les jornades musicals més importants de l'any. Professors i alumnes ultimen els darrers detalls i assagen per mostrar a la ciutadania la seva millor versió.

La Batuescola, que fa tres anys que col·labora amb el Taller Jeroni de Moragas, actuarà amb usuaris del centre per primera vegada al Dia Internacional de la Música. Una de les talleristes de la Batuescola, Paula Lladó, ha explicat a Cugat Mèdia que l'actuació els hi donarà visibilitat i una oportunitat de mostrar tota la feina feta. Per la seva banda, la directora de la secció de lleure del Taller Jeroni de Moragas, Kate Cope, ha posat en valor la jornada, ja que suposa 'una integració real' dels usuaris a la comunitat. L'actuació de l'entitat començarà a les set de la tarda amb dues cercaviles que posaran el punt final a la plaça de la Vila.

Karabassà, que aquest dissabte celebrarà els seus 10 anys de vida, també treballa per mostrar els ritmes que han preparat per al seu aniversari. Ritmes africans i tribals que faran ressonar la plaça de la Vila a les nou de la nit del 21 de juny. Un dels membres del grup de percussió, Guillem Perpal, ha explicat que el seu ventall rítmic està farcit de temes d'arreu del món. Actualment, Karabassà està format per 14 persones, i és per això que una d'elles, Aroa Montesinos, ha destacat que la cita els pot ajudar a tenir més visibilitat i a sumar més membres a l'entitat.








Paula Lladó

Qualsevol oportunitat de fer una actuació al nostre poble és una oportunitat de donar visibilitat al grup i mostrar la feina que hem estat fent.

Kate Cope

El que buscàvem era l'oportunitat de fer una integració real a la comunitat i compartir les activitats del poble.

Guillem Perpal

Toquem ritmes africans, ritmes llatins, són temes d'arreu del món.

Aroa Montesinos

El Dia Internacional de la Música té visibilitat i ens pot ajudar a sumar membres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.