Les corals Tardor, Sardacant i La Unió fan els últims assajos per al Dia Internacional de la Música

Els tres cors posen les seves veus a punt per a la gran cita musical d'aquest divendres


  • Comparteix:

La Coral Tardor, Sardacant i la de La Unió fan els últims retocs als temes que interpretaran aquest divendres en el Dia Internacional de la Música. Els tres cors porten mesos preparant la gran cita musical, amb assajos i força hores de feina. Aquests darrers dies els aprofiten per acabar de perfilar alguns temes. Per a tots, ells el Dia Internacional de la Música és una jornada especial que viuen amb intensitat i que els permet demostrar els progressos que han fet durant el curs.

Des de la Coral Tardor, la seva responsable, Mireia Calduch, destaca que per a l'entitat és una cita important per desmarcar-se de l'etiqueta que sovint els posen. 'Som una coral de gent gran i a vegades això fa que per a molts no existim. Per això, quan ens van proposar participar-hi ens va fer molta il·lusió', destaca Calduch, que explica que ja fa tres anys que hi participen. La directora duu dos dècades al capdavant de l'agrupació i confessa que el Dia Internacional de la Música és una de les cites musicals més 'especials i importants del curs'.

Per a qui també és especial és per als integrants que conformen la coral. La Dolors Galí destaca que és, fins i tot, 'celestial'. 'Cantar tots junts és místic', diu. També ho és per a en Joaquim Mateu. 'Més que una coral, som una família', remarca.

Els qui també es preparen de valent són els membres de la Coral Sardacant. Fa tres anys que es van constituir com a coral en el si de la Colla Sardanista de Sant Cugat i enguany s'estren al Dia Internacional de la Música. 'Molta gent no sap que hi ha sardanes amb lletra', apunta la seva presidenta, l'Elvira Anglès. Porten tot el curs assajant i estan contents amb l'experiència. 'Hem millorat molt i ja ens podem comparar amb la resta de corals', diu Anglès, que recorda que no són cantaires professionals i que, per a ells, ha estat tot un repte. Un dels temes que tocaran seran Sant Medir.

Els que també seran presents al Dia Internacional de la Música són els membres de la Coral La Unió. La seva directora, la Sílvia Planagumà, destaca la feina feta durant el curs. Sobretot preparen un repertori participatiu: 'Ens agrada fer participar la gent que ve', diu.








Mireia Calduch

La coral tardor és una coral de gent gran i a vegades això fa que et posin una etiqueta.

Cantaires Coral Tard

A mi m'agrada molt això de cantar amb tanta gent junta. T'eleva l'esperit. / Més que una coral som una família.

Elvira Anglès

Ens ha costat una mica perquè nosaltres no som cantaires, però ara crec que hem arribat a un nivell semblant a la de la resta de corals.

Sílvia Planagumà

Ens ho agafem amb molta il·lusió i moltes ganes. Tenim la pretensió de fer cantar el públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.