Arnau Griso uneix Uganda i Sant Cugat amb el seu nou tema 'Quiero, quiero y quiero'

El duo santcugatenc ha viatjat al país africà per gravar un videoclip en què ha participat l'Escola Sant Cugat


  • Comparteix:

Arnau Griso amb l'Escola Sant Cugat / Foto: Escola Sant Cugat

Arnau Griso amb l'Escola Sant Cugat / Foto: Escola Sant Cugat

El duo Arnau Griso ha publicat nou tema amb segell santcugatenc. El vídeoclip de 'Quiero, quiero y quiero', la nova cançó dels santcugatencs, està rodat principalment a Uganda, a l'Àfrica, en una col·laboració amb l'ONG Petits detalls, així com a Sant Cugat, concretament a la plaça del Centre Cultural, davant del Teatre-Auditori i amb la participació d'alumnes de diverses edats de l'Escola Sant Cugat.

El cantant i responsable de la càmera i l'edició del videoclip, Arnau Blanch, ha explicat a Cugat Mèdia que aquesta cançó 'no té tant humor' i té 'un missatge més reflexiu' i que, per aquest motiu, van optar per enfocar-ho cap a una causa social. També ha agraït la col·laboració tant de l'Escola Sant Cugat com de l'ONG Petits detalls. La cançó, de fet, va acompanyada d'un vídeo en què infants d'Uganda i de Barcelona demanen tres desitjos.

El conjunt, que acaba d'anunciar algunes dates de la gira que els portarà arreu de l'Estat espanyol aquest estiu i tardor, té previst publicar algun nou 'single' properament.

Videoclip


Vídeo dels tres desitjos





Arnau Blanch

Era un tema bastant diferent dels que tenim, més reflexiu i sense tant d'humor. Llavors vam pensar que era millor portar-ho cap a una causa social.

Arnau Blanch

A Espanya sabem que la qüestió del ball no és tan natural. Per això, vam pensar en l'escola de Sant Cugat perquè ballessin, així com amb Sant Cugat perquè és una ciutat amb ciment que contrasta amb el verd de la part africana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.