[Entrevista] Miquel Jiménez (CPA): 'Hi ha més gent que coneix la caseta de Festa Major que el CPA'

L'entitat passa pel 'Sant Cugat a Fons' per explicar com serà la programació del seu espai a Josefina Mascareñas


  • Comparteix:

La caseta de Festa Major del CPA es mantindrà a Josefina Mascareñas / Foto: Localpres

La caseta de Festa Major del CPA es mantindrà a Josefina Mascareñas / Foto: Localpres

El president del Centro Popular Andaluz (CPA), Miquel Jiménez, i la nova responsable de Relacions Institucionals de l'entitat, Mayte Pérez, han passat pel 'Sant Cugat a Fons' de Cugat Mèdia per explicar com serà la programació de la caseta de Festa Major. 'Hi ha més gent que coneix la caseta de Festa Major que el CPA', ha destacat Jiménez, que ha posat en valor els esforços que cada any fa l'entitat per 'oferir una bona programació artística i gastronòmica'. El president ha confessat que per a l'entiat és la seva 'posada de llarg'.

ESCOLTA-HO

DECARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

Un any més, el flamenc, la rumba i el pop tornaran a regnar a l'espai, que es mantindrà a Josefina Mascareñas com l'any anterior i que prepara una sorpresa per a la nit de divendres, de la qual no n'han volgut desvelar més detalls. Una altra de les novetats, l'ampliació de l'oferta gastronòmica al migdia, l'eliminació del 'potaje' per la calor i una paella gratuïta per a socis i alguns sèniors, a més d'una xocolatada sense gluten diumenge.

Als micròfons de Cugat Mèdia, Jiménez també ha donat a conèixer alguns dels artistes que conformaran la programació de la caseta. Hi desfilaran artistes com Ismael González, el tàndem Jero 'El Rumbo' i Mario Bajañi. També hi haurà actuacions dels alumnes del centre i de la professora Sandra Luz, que dijous s'encarregaran de donar el tret de sortida a la caseta. Tot plegat en una programació 'completa i festiva'.

'Vaig agafar el càrrec amb un CPA malalt'
Jiménez també ha aprofitat la ocasió per fer un balanç dels dos anys de presidència que porta al capdavant de l'entitat. 'Vaig agafar el càrrec amb un CPA malalt, i ara puc dir que està en plena força', ha dit orgullós. Ha explicat que durant a aquests dos anys de mandat s'han encarregat de 'posar ordre als comptes' per fer l'entitat sostenible. 'Volem que torni a ser un centre sobre cultura andalusa de referència a Catalunya'.

Pel que fa a les relacions amb l'Ajuntament, Jiménez ha destacat que amb Mercè Conesa d'alcaldessa el centre sempre va tenir molta bona relació amb el consistori. 'És una persona que es va implicar molt'. Però, amb Carmela Fortuny al capdavant, les relacions, ha dit, no han estat tan properes. 'Arribar a la presentació d'una Festa Major i que al vídeo no hi aparegui ni un minut el CPA, entristeix', ha confessat, que espera revertir aquesta qüestió amb la nova batllesa, Mireia Ingla.

De la seva banda, Mayte Pérez, nova responsable de Relacions Institucionals, ha destacat la tasca de l'entitat a la ciutat i ha celebrat poder formar part de la junta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.