L'Esbart mostra un any de feina amb l'estrena de Festa Major, 'M'agradi o no'


  • Comparteix:

'Fent via' va ser l'espectacle de l'any passat / Foto: Ajuntament

'Fent via' va ser l'espectacle de l'any passat / Foto: Ajuntament

'M'agradi o no' és el títol d'una nova estrena per Festa Major de l'Esbart Sant Cugat. Un espectacle on es mantindrà un dels trets d'identitat dels últims anys per l'entitat, la música en directe amb temes creats especialment per l'ocasió i que va a càrrec del cos de dansa de l'entitat. La plaça de l'Om acollirà la proposta, que començarà a les deu de la nit de dijous 27.

ESCOLTA-HO

DESCARREGA'T EL PROGRAMA SENCER AQUÍ

En declaracions al 'Sant Cugat a fons' de Cugat Mèdia, el president de l'Esbart, Quim Pla, ha lloat la tasca del cos de dansa de l'entitat per ser capaç de tirar endavant una nova estrena un any després de 'Fent via', que l'any passat també es va fer per primera vegada per Festa Major. Tot i que l'estrena de 'M'agradi o no' sigui el gran acte de l'Esbart per la festa grossa de la ciutat, l'entitat estarà present al llarg dels quatre dies, amb participació al Seguici d'Inici, el Seguici de Sant Pere i la col·laboració amb el 'Paga-li Joan'.


Quim Pla

Estem molt contents i molt orgullosos per estrenar un altre espectacle. Això vol dir que la feina del cos de dansa és molt bona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.