El Dia Internacional de la Música fa vibrar Sant Cugat


Temes relacionats

Les corals Tardor, Sardacant i La Unió fan els últims assajos per al Dia Internacional de la Música (20/jun/19)

La Batuescola i Karabassà posen a punt timbals i baquetes per al Dia Internacional de la Música (17/jun/19)

Gymel, Fusió i l'Escola Victòria dels Àngels afinen els últims detalls del Dia Internacional de la Música (11/jun/19)


  • Comparteix:

El Dia Internacional de la Música ha tornat a desembarcar a la ciutat aquest divendres. Ho ha fet amb més de 30 actuacions que han impregnat Sant Cugat de melodia i bones vibracions. Per setè any consecutiu, els carrers i places s'han omplert de diferents estils musicals: des de música tradicional, corals i bandes a combos i haveneres. A la ciutat, la cita ha implicat unes 600 persones i s'ha desplegat en vuit ubicacions diferents. Tot plegat per celebrar una cita molt especial que va néixer a França l'any 1982.

Els principals protagonistes de la jornada han estat cantaires i músics de totes les edats que en públic han interpretat algunes de les peces que han treballat durant el curs. Per als seus professors també ha estat un dia especial, que un any més s'ha repartit en diferents punts de la ciutat. Alguns d'ells han estat les places de la Vila, d'en Coll, Doctor Galtés i Barcelona. També els carrers Santiago Rusiñol i Valldoreix.

Un altre dels punts ha estat la plaça d'Octavià, on la cita ha posat el punt final amb un cant comú participatiu sota la batuta de Sílvia Planagumà i en què s'ha interpretat la cançó 'Cor d'un poble', una versió del tema 'Memory' d'A. Lloyd Webber que forma part del musical 'Cats'.

Entre les entitats que hi han participat hi ha l'Escola Fusió, la Coral Tardor, la Coral Sardacant, el Centre d'Estudis Musicals Gymel i l'Escola de Música Municipal Victòria dels Àngels, entre d'altres.

REVIU LES ACTUACIONS MUSICALS CARRER A CARRER




Gemma Navarra

Són 600 persones que surten al carrer per donar tot el que saben sobre música a la ciutadania. És el treball de molts mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.