Marina BBface obrirà un estudi de cant a Sant Cugat a partir de setembre


  • Comparteix:

Marina BBFace a l'estudi de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Marina BBFace a l'estudi de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

La cantant i professora de cant santcugatenca, Marina Torres, més coneguda com a Marina BBface, obrirà a partir del setembre un a nova escola de veu al carrer de Sant Martí, número 26, que tindrà per nom Estudi de Cant Marina BBface. L’inici del curs serà el proper 23 de setembre i anirà acompanyat d’una festa d’inauguració el 27 amb mostres de cant en directe.

ESCOLTA-HO

Es tracta del primer gran projecte de la cantant que ja fa molts anys que imparteix classes a casa, al seu estudi i arreu de Catalunya. L’acadèmia està enfocada a ‘tota la gent que vol cantar', tant a professionals o aficionats com a persones que estiguin preocupades per la seva salut vocal’. També oferiran classes de guitarra i piano.

L’equip de professors està format per Alba Cayuela, cantant professional, Claudia Bardagí, especialista en piano i cant infantil i David Wilkinson, guitarrista. Cayuela també ha passat pel magazín a explicar la seva vinculació en aquest nou projecte. L’acadèmia ha apostat per ensenyar a partir d'una tècnica que explora les estructures del cos per utilitzar la veu d'una manera saludable anomenada Estill Voice Craft.




Marina BBface

Està enfocada a tota la gent que vol cantar, tant les persones que els agrada com els professionals i inclús gent preocupada per la seva salut vocal



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.