L'ONG local Active Africa recapta 1.400 euros per Malawi en el concert benèfic de presentació


  • Comparteix:

Unes 70 persones han assistit al concert de presentació de l'ONG Active Africa, amb seu a Sant Cugat, a l'Escola de Música Victòria dels Àngels. L'acte benèfic ha aconseguit recaptar 1.400 euros, que es destinaran a un projecte d'escolarització d'una població de Malawi, un dels països més pobres del continent africà.

El concert benèfic d'òpera buffa, organitzat per l'Associació Active Àfrica, ha recollit 1.400 euros que es destinaran a una escola de 700 alumnes de Malawi, per instal·lar-hi llum elèctrica. Belén González, membre de l'ONG, explica les actuacions concretes que es duran a terme amb els diners recaptats.

Belen Gonzalez

L'escola no té llum, i creiem que si en tingués es podrien ampliar les hores lectives i es podrien fer tallers.L'altre 50% delpressupost es destinarà a roba i alimentació


L'actuació d'òpera era la carta de presentació de l'ONG Active Àfrica a Sant Cugat. Aquesta entitat té com a objectiu ajudar els països més desafavorits, centrant els seus esforços a Malawi, un dels sis països més pobres del món. La seva feina es centra sobretot en la infància, la dona, l'educació i la sanitat. Belen Gonzalez explica quins són els principals objectius de l'entitat.

Belen Gonzalez

Tenimdos objectius:transferir recursos materials al tercer món i informar a la gent que ens envolta de la problemàtica del tercer món


Active Africa té previst viatjar a Malawi el mes de febrer per fer un seguiment dels projectes que hi està duent a terme i per estudiar la possibilitat de col·laborar amb un hospital que fa el tractament de persones afectades per la Sida. I de cara a la primavera es proposa organitzar un torneig de golf benèfic a Sant Cugat.

Per tal de finançar aquests projectes humanitaris, l'ONG busca futurs nous socis que puguin col·laborar-hi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.