La música clàssica pren protagonisme aquest cap de setmana a les Nits de Música al Claustre


  • Comparteix:

Imatge d'una edició anterior de la cita / Foto: Localpres

Imatge d'una edició anterior de la cita / Foto: Localpres

Les Nits de Música al Claustre ofereixen aquest divendres i dissabte una doble cita amb la música clàssica amb dos dels plats forts del cicle. El pianista Daniel Ligorio oferirà divendres el concert 'Embrujo en París', un recital inspirat en les suposades converses entre Falla, Debussy i Viñes durant un sopar l'estiu de 1910. Ligorio combina en aquesta obra que presentarà també al Palau de la Música l'estil impressionista del compositor francès i el nacionalista espanyol.

Dissabte serà el torn del duo Alabau-Rovirosa, format pels músics Óscar Alabau al violoncel i Ricard Rovirosa al piano. Tots dos artistes, formats a la Guildhall School of Music and Drama de Londres, interpretaran sonates de Beethoven, Fauré, Bach, Debussy i Schumann en un repertori exigent.

Tots dos concerts donaran el tret de sortida a dos quarts de deu de la nit i les entrades, que es poden comprar a la Casa de Cultura, tenen un preu de 12 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.