L'Entitat sardanista de Sant Cugat aplega prop de 150 persones malgrat el Pont de la Puríssima


  • Comparteix:

Ni els dies festius ni el mal temps desllueixen la ballada

Ni els dies festius ni el mal temps desllueixen la ballada

Ni el pont ni l'amenaça de pluja han aconseguit deslluir la ballada de sardanes organitzada aquest dilluns per l'Entitat Sardanista de Sant Cugat. Prop de 150 persones s'han acostat a la plaça Augusta per ballar al ritme de la música de la Cobla Jovenívola de Sabadell.

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat s'ha mostrat molt satisfeta per la bona resposta que ha tingut la jornada sardanista d'aquest dilluns, 6 de desembre.

I és que, tot i ser un dia festiu i tot i que el dia no ha acompanyat gaire, prop de 150 persones s'han acostat fins a la plaça Augusta per gaudir de les sardanes que ha interpretat la Cobla Jovenívola de Sabadell. Escoltem la presidenta de l'entitat, Laura Tubau.

Laura Tubau

Pensàvem que era un mal dia perquè molta gent aprofita el pont i marxa, però han vingut unes 150 persones i està molt bé.


D'altra banda, i tal i com ja van fer en la darrera ballada, l'entitat organitzadora ha volgut oferir un petit aperitiu als balladors, aprofitant la mitja part de la jornada. Aquesta és una proposta que, segons Tubau, és molt ben rebuda i serveix també per poder xerrar una estona i que els participants es coneguin millor.

Laura Tubau

El que fem que ja ho vam fer la ballada anterior és que, ala mitja part fem una mica de vermut i així la gent s'anima i xerra una estona.


Després d'aquesta ballada, l'Entitat Sardanista de Sant Cugat deixarà passar les festes de Nadal i tornarà un cop passat Reis, amb una nova cita prevista pel dia 9 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.