El màrtir Sant Cugat rep un càlid homenatge de la ciutadania al Monestir

El rector de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, Emili Marlés elogia el màrtir Sant Cugat


  • Comparteix:

La Missa de Solemnitat i l'actuació de la moixiganga a càrrec de l'esbart dansaire Som Riu d'Or de Sant Fruitós de Bages han centrat l'homenatge al màrtir Sant Cugat d'aquest dissabte al Monestir. La ciutadania ha omplert la parròquia de Sant Pere d'Octavià on s'han exposat les relíquies del màrtir.

La Missa de Solemnitat ha iniciat l'homenatge al màrtir Sant Cugat al Monestir i on les seves relíquies han estat exposades. La celebració ha seguit amb la crema de llorer perquè impregnés la Parròquia de Sant Pere d'Octavià de l'esperit del màrtir. Finalment tots els fidels han pogut ensumar aquesta litúrgia. Per acabar els més petits han dipositat diferents rams al costat de les relíquies i l'actuació de la moixiganga a càrrec de l'esbart dansaire Som Riu d'Or de Sant Fruitós de Bages ha tancat l'acte simulant la passió de Crist. El rector de la Parròquia de Sant Pere d'Octavià, Emili Marlés, ha elogiat la figura del màrtir Sant Cugat i la seva lliçó de vida. Els fidels han omplert el Monestir per retre homenatge al màrtir de la ciutat.






Emili Marlés

El màrtir Sant Cugat era una persona amb molt de servei.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.