A Sant Cugat a l'agost? Aquí tens sis propostes per gaudir de la ciutat

Cultura, patrimoni, espais naturals i comerç, Sant Cugat ofereix un gran ventall de propostes fins i tot a l'estiu


  • Comparteix:

Sant Cugat manté vives propostes i activitats de tota mena i per a tots els gustos durant l'agost. Tot i que aquestes són més limitades, la ciutat no deixa de bategar amb activitats culturals, museístiques o a l'aire lliure. Encara que el mercuri marqui valors per sobre els vint-i-cinc graus, sortir al carrer a gaudir del Museu del Monestir, el Celler Modernista, Cal Gerrer i el Parc Natural de Collserola és el millor pla per aquest estiu. 'Tenim moltes maneres de visitar el nostre patrimoni', ha explicat la Cap de Servei de Patrimoni, Turisme i Innovació, Jordina Puntí.

El Monestir de Sant Cugat, joia de la corona de la vila, obre portes al turisme amb tres visites diferents: 'El Monestir de Sant Cugat, el més poderós del comtat de Barcelona', 'Impro-claustre al Monestir' i 'Nit de llegendes del Monestir'. L'espai ofereix la possibilitat d'adquirir una audioguia per quatre euros i admirar aquest vestigi del romànic per lliure. Els amants de la natura i l'esport trobaran en el Parc Natural de Collserola un espai amb camins adaptats a totes les condicions físiques. Sigui a peu, en bici o a cavall, no es pot marxar del parc sense veure el Pi d'en Xandri, emblema de Sant Cugat.

Per fer passar la calor, i estar a resguard de les altes temperatures, equipaments com el Museu del Còmic, i el Museu Marilyn de Cal Gerrer obren durant l'agost. Des de l'Oficina de Turisme ofereixen paquets per visitar la ciutat en un dia, en dos o en una tarda. A qualsevol estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) es pot adquirir un bitllet combinat que inclou els viatges d'anada i tornada 'una proposta a triar entre el Museu del Monestir, una visita al Museu del Monestir juntament amb el Mercantic, un tour en bicicleta elèctrica o una visita al Museu Marilyn Monroe i el Monestir', ha detallat la informadora de l'Oficina de Turisme Aline Delépine.




Jordina Puntí

A Sant Cugat, a l'agost, podem fer moltes coses, no moltes, però si n'hi ha d'obertes i tenim moltes maneres de visitar el nostre patrimoni, la nostra natura i tot allò que tenim

Aline Delépine

Els turistes poden comprar les entrades a les estacions d'FGC i ofereix diversos paquets: El de visita al Monestir amb la natura, el de visitar el Monestir i el Museu Marilyn de Cal Gerrer o el que combina la visita al Museu amb el Mercantic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.