Pavvla, Mishima, Pol Cortés, Gerard de Pablo i Anaïs Vila, protagonistes del Festival Vincles

És la 4a edició d'aquesta aposta musical que uneix grans noms de la música d'autor de l'escena catalana amb músics emergents amb segell santcugatenc


  • Comparteix:

Pavvla i Mishima, plats forts del cicle / Foto: ACN

Pavvla i Mishima, plats forts del cicle / Foto: ACN

El Festival Vincles arriba aquest cap de setmana al Celler Modernista amb dos concerts. Divendres serà el torn, de la cantant santcugatenca Pavvla que presentarà el seu segon disc 'Secretly hoping you catch me looking'. L'artista emergent compartirà escenari amb el també santcugatenc Pol Cortés, exmembre de The Risas, que mostrarà en solitari el seu estil pop - R&B. Dissabte serà el torn de Mishima, la mítica banda indie pop barcelonina liderada per David Carabén, que presentarà 'Ara i res', el seu darrer treball, en un concert on les entrades ja estan exhaurides. El grup estarà acompanyat en aquesta ocasió per Gerard de Pablo i Anaïs Vila, que interpretaran 'Epíleg', un treball on s'uneixen per versionar temes dels àlbums de cadascú. Els concerts començaran a les nou del vespre.

ESCOLTA-HO

L'esperit d'aquesta aposta musical, que arriba a la seva 4a edició, és unir grans noms de la música d'autor de l'escena catalana amb músics emergents amb segell santcugatenc. Una oportunitat que han valorat tant Pavvla com David Carabén, recentment entrevistats al magazín 'Connectats' de Cugat Mèdia i La Xarxa.

Durant l'entrevista, la cantant santcugatenca s'ha mostrat emocionada d'actuar al Celler Modernista del qual ha dit 's'hi pot crear un ambient molt especial'.

El preu de l'entrada anticipada és de 12 euros, i de 15 euros si es compra una hora abans dels concerts.

El Festival Vincles posarà el punt i final al cicle 'Sant Cugat al Descobert' que ha mostrat l'oferta cultural de la ciutat amb música, teatre, cinema, itineraris i arts visuals a l'aire lliure durant l'estiu.


Pavvla

L'espai és molt xulo i m'agrada molt tocar en espais no convencionals com aquest, en escenaris que no siguin sales perquè és molt divertit i es crea un ambient molt especial i jo crec que en aquest lloc s'hi crea aquest ambient i, per tant, em fa molta il·lusió ara ser a l'escenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.