El gènere punk aterra a Sant Cugat aquest cap de setmana amb el 1r PunKugat

El 'Sant Cugat a fons' fa boca del nou festival de punk de la ciutat amb Ignasi Bea, Jordi Bullich i Ramon 'el Galtes' Reina


  • Comparteix:

Bullich i Bea han passat per l'estudi de Cugat Mèdia per explicar el nou festival / Foto: Cugat Mèdia

Bullich i Bea han passat per l'estudi de Cugat Mèdia per explicar el nou festival / Foto: Cugat Mèdia

El nou festival de punk de Sant Cugat, el PunKugat, organitzat per Cal Temerari, la Penya Records i Koklif, ha passat pel 'Sant Cugat a fons' per promocionar i visibilitzar la primera edició que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les sis de la tarda al Parc de Can Vernet. L'auge de l'escena punk catalana ha propiciat el naixement del primer festival d'aquest gènere a la ciutat, amb la participació de grups consolidats en el panorama musical català com Panellet, Zombi Pujol, Zerzedilla, Meconio i els santcugatencs Dröpools. Tot plegat una iniciativa per promoure aquest gènere contestatari que mostra bona salut arreu del territori català amb la voluntat de convertir-se en una cita habitual a la ciutat.

ESCOLTA-HO

El membre de Cal Temerari Ignasi Bea, el músic santcugatenc del grup Dröpools Jordi Bullich i el baixista de Panellet, Ramon 'el Galtes' Reina, han passat per l'estudi Ramon Barnils per parlar d'una de les iniciatives d'aquest cap de setmana, el Punkugat.

L'organització ha volgut tenir representació, amb les cinc bandes, tant de diferents punts del territori com d'estils de música diferents dins del gènere punk, que viu un moment dolç a Catalunya. L'ebullició d'aquest gènere ha propiciat l'aparició del festival, que vol convertir-se en una cita obligada pels amants d'aquesta música contracultural.


Jordi Bullich

Des de fa set anys que el punk està revivint amb grups com Crim o Panellet i d'altres que estan pujant però que ja sonen amb força.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.