Últim dia del Sang Cugat ple d'activitats


  • Comparteix:

Detall del cartell de l'edició del 2019

Detall del cartell de l'edició del 2019

La tercera edició del festival de novel·la i cinema negre Sang Cugat, a càrrec de Cal Temerari, Edicions Xandri i El cinèfil, continua aquest dissabte amb el gruix d'activitats. La programació començarà a les dotze del migdia i s'allargarà fins a les vuit del vespre.

El darrer dia és el plat fort del festival amb una programació que comença a les dotze del migdia. El Bar - Restaurant El Xamfra serà l'escenari de la presentació de quatre llibres: 'L'any que vaig assassinar Rita Barberà', de Sebastià Bennasar; 'Olot. Crònica d'un segrest', de Jacinto Vicente Hernández; 'Ànima d'acer', d'Anna Casamitjana; i 'El despertar del navegant', de Maribel Torres.

Les activitats finalitzaran a El Xamfrà amb dues iniciatives gastronòmiques, l'aperitiu i el dinar. A partir de les cinc de la tarda el moviment seguirà a Cal Temerari amb una classe homenatge a Andrea Camilleri, a càrrec del traductor Pau Vidal.

A les sis de la tarda serà torn per l'humor amb la presentació de quatre obres d'humor negre: 'Sopar per a ogres', de Manel Quinto; 'L'Harem del Tibidabo', d'Andreu Martín; 'La teoria de l'imbècil', de Pep Prieto; i 'La memòria de la Vall Fosca', de Carles Mentuy.

La literatura i les xarxes socials guanyaran importància a les set de la tarda amb un debat obert que comptarà amb l'escriptora i instagramer, Aida Montoya, la comissaria de Cubelles Noir i youtuber, Charo González, i l'escriptora i bloguera, Anna Maria Vilallonga.

A les vuit del vespre es posarà el punt final al festival amb dues presentacions de còmic negre, 'Sherlock Holmes i la conspiració de Barcelona' i 'Sherlock Holmes y el legado Moriarty', de Jordi Palomé i Sergio Colomino; i 'Manicomio', de Montse Batalla i Xevidom.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.