Els Pets, la Pegatina i Doctor Prats, caps de cartell del Petits Camaleons aquest cap de setmana

Búhos, Joan Dausà, Oques Grasses i Miquel del Roig, entre la trentena de grups del festival de música per a nens


  • Comparteix:

Una imatge del festival, durant l'edició del 2018 / Foto: Cugat Mèdia

Una imatge del festival, durant l'edició del 2018 / Foto: Cugat Mèdia

El festival Petits Camaleons tornarà a reunir el 5 i 6 d'octubre el bo i millor de la música en català a Sant Cugat. Els Pets, La Pegatina, Doctor Prats, Búhos, Joan Dausà i Oques Grasses són els noms més destacats d'un cartell de més d'una trentena d'artistes en set escenaris per fer les delícies dels més petits amb concerts preparats especialment per a ells. El festival, que té les entrades premium exhaurides, mantindrà l'estructura habitual i la principal novetat és una reestructuració d'horaris que deixarà alguns minuts més entre espectacles per permetre que les famílies es puguin desplaçar sense pressa.

ESCOLTA-HO

El director del Petits Camaleons, Albert Puig, ha explicat al programa 'Molta Comèdia' de Cugat Mèdia que intenten aportar millores i novetats cada any 'per no caure en la monotonia' i ha augurat una llarga vida al festival.

Al Petits Camaleons 2019 hi ha també noms clàssics del festival, com Xiula o The Penguins (Reggae per Xics) i nous valors de la música en català, com l'osonenca Ju, el traper terrassenc LilDami i Les Fourchettes.

Els ebrencs Pepet i Marieta, Muyayo Rif i Miquel del Roig són d'altres propostes destacades d'un festival que obrirà el divendres amb el concert inaugural, destinat als pares, a càrrec d'Els Pets, que presentaran el seu nou treball 'Som'.

La música local tindrà el seu espai com és habitual amb Solà & Estella, el grup instrumental Trucupas, Abril & Sambola i l'excantant de The Risas, Pol Cortés, que presentarà el seu projecte en solitari.


Albert Puig

Intentem aportar millores i seguim intentant que la gent trobi cada any coses noves, perquè hi ha gent que repeteix i no volem que ningú caigui en la monotonia. Ara sí que podem parlar que això tindrà llarga vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.